top of page

Stichting Woefjes Beleidsplan

De noodzaak van onze stichting

 

Dit beleidsplan is tot stand gekomen door meerdere vergaderingen vanuit ons bestuur. Wij verwachten dit plan minstens de komende 3 jaar te kunnen volgen en gaan hiermee van start op 01-01-2021. Wij zullen 01-01-2024 weer starten met een nieuw of herzien beleidsplan.

 

 

1. Het doel van Stichting Woefjes.

 

Stichting Woefjes zet zich in voor hulpbehoevende kleinere hondenrassen en hun baasjes. Hierbij maken we gebruik van onze liefdevolle opvanggezinnen waar de honden in huiselijke kring alle benodigde medische zorg krijgen, gesocialiseerd worden en opgevoed worden.

Wanneer de hond er klaar voor is zal er gezocht worden naar een nieuwe eigenaar met een gouden mandje, met als uitgangspunt de behoefte en wensen van het hondje. Stichting Woefjes ondersteunt ook hondenbezitters die om welke reden dan ook, een nieuwe plek zoeken voor hun viervoeter. Door middel van bemiddeling of afstand wordt er een nieuwe liefdevolle eigenaar gevonden die past bij de hond.

 

2. Visie

 

Stichting Woefjes is ontstaan uit liefde voor kleine hondenrassen.  Noodlijdende hondjes in deze wereld hebben wat hulp nodig om op hun goede plek te komen. Wij ondersteunen ze hierbij om weer echt hond te worden. Hierna zoeken we ook een plek voor ze waarbij ze voor de rest van hun leven echt hond mogen zijn.

 

3. Inkomstenwerving

 

De stichting is volledig afhankelijk van giften. Om geld in te zamelen om alle medische kosten te kunnen voldoen zullen wij actief donateurs gaan benaderen via social media en onze website. Ook is er op onze website een webshop te vinden waar goederen verkocht worden voor een symbolisch bedrag.

 

4. Beheer vermogen

 

De bestuursleden beschikken allen over toegang tot de bankrekening. De financiën staan opgeslagen op een gedeelde server waar allen toegang toe hebben.

 

 

5. Beloningsbeleid

 

Bestuursleden en vrijwilligers genieten geen beloning, wel kunnen zij gemaakte kosten ten behoeve van de stichting declareren. Regels hierover zijn vastgelegd in ons huisreglement.

 

 

6. Financieel beleid

 

Alle honden die bij ons binnen komen zullen eerst volledig medisch gecheckt worden en indien nodig worden behandeld. Alle honden die in opvang zijn of zijn geweest bij Stichting Woefjes zullen worden herplaatst met een medisch rapport. Ook worden er voor elke hond in opvang veiligheidstuigjes aangemeten en aangeschaft. Al onze inkomsten zullen ten goede komen aan deze verzorging en behandelingen. Tevens zullen verdere noodzakelijke kosten worden gemaakt zoals kamer van koophandel, administratie, website onderhoud en transactiekosten. Elk jaar zal er een jaarverslag op onze website geplaatst worden.

 

Organisatie:

 

Statutaire naam: Stichting Woefjes

Opgericht: 17 december 2020 te Arnhem

Vestigingsplaats: Gaanderen, Gemeente Doetinchem

 

​Contact:

E-mail: Info@StichtingWoefjes.nl

Website: www.StichtingWoefjes.nl

 

Bank: IBAN: NL68RABO0365401226

BIC: RABONL2U

KvK nummer: 81271085

RSIN nummer: 862032568

EG nummer: 322107

UBN nummer: 6682202

ABNI status: Erkend

Bestuurders:

 

Brigitte     

Voorzitter

Patricia

Secretaris

 

Jolien

Penningmeester

Ellie

Bestuurslid

bottom of page